Värdering av tavlor & konst

Många vill sälja sina konst tavlor men vet inte hur de ska gå tillväga eller hur mycket tavlorna är värda. På den här sidan kommer du hitta allt du behöver veta om att värdera tavlor och sälja tavlor samt köpa tavlor. Vi kommer även tipsa om bra värderare du kan vända dig till.Värdering av tavlor

Det är ofta svårt att själv göra en värdering av tavlor. Det absolut bästa sättet för att få en prisuppgift på din tavla är att vända dig till aktiounskammare som exempelvis bukowski.
När man gör en konst värdering brukar man göra en konstanalys för att bedöma konstverkets formella och fysiska egenskaper, dess karaktär, tillstånd och historiska samt kulturella sammanhang. Om du är intresserad av att ta reda på vilken konstriktning din tavla tillhör kan du läsa våra guider genom olika konstriktningar här på hemsidan.

Köpa tavlor

De flesta större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg har många erkända konst gallerier som erbjuder något för alla smaker, från erotik i konst till svensk konst, abstrakt konst och modern konst. Du kan även köpa konst på nätet på exempelvis hemsidan svenska auktioner, där det finns ett stor utbud av konst till salu.
Här hittar du det mesta, från konst av Alvar Hård till rysk konst och även japansk konst, egyptisk konst samt afrikans konst.
När du ska köpa en tavla bör du vara noggrann med att kolla dess originalitet om den sägs vara målad av någon erkänd konstnär. Om du köper den på ett galleri eller på en auktion behöver du oftast inte oroa dig men om du köper den av en privatperson bör du låta någon konstkunnig kolla på tavlan innan du bestämmer dig. Om du vill köpa en tavla av någon okänd målare bör du lita på din instinkt. Det viktigaste är inte om andra tycker om den eller om värdet på den stiger utan att du trivs med den och vill ha den hängandes hos dig.

Följ länken för att hitta mer bra information om "Värdera tavlor"

 

Forum - 5 senaste inläggen

 
Sexy pictures each day Idag
New sexy website is available on the web Igår
Sexy teen photo galleries Igår
Hot photo galleries blogs and pictures 30/11
pin-uponline.pro 30/11
 

Rösta - Har du haft nytta av informationen på denna sida?

   Visa resultat!